Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

båge



innan du börjar regna
ska jag bara förklara


solen har aldrig varit
vackrare

än mellan dina strilar



strålande











Fri vers av Bubamara - Maria Zakrisson
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-24 19:47



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Du fångar mycket av regnbågen i dina sparsmakade ord. Fin!
2010-10-22

  Pot Pourri
jepp den gillar jag.
mellan dina strilar strålande - kortvackert
2010-06-24

  thyra
Njutningsfulla rader. Fint!
2010-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Bubamara - Maria Zakrisson
Bubamara - Maria Zakrisson