Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har brutit upp bröstkorg



Måla inga himlar
jag har så långt
till dessa ändå
måla i mörka färger
på ett sätt som jag kan förstå

Där du kantar konturer med
svarta kolstreck
glöm inte alla
nätter

här ska jag våga och möta
alla bistra dagar
och du, du gör ju som du
behagar

har jag förstått








nu.

Brister hjärtat brister


eller bara fördjävlig hulkande gråt.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-06-26 23:01



Bookmark and Share


  Anna*
Awwwgh, den visste vart den tog. Hjärtat brister av hulkande gråt ...
2010-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP