Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yr av liv


Regn är inte bara stilla
inte heller hårt och kallt
inte gör det dig så illa
Ibland betyder regnet allt

Regn kan vattna törstig jord
dölja tårar heta
regn kan skildra många ord
Om det regnar är det bäst att meta

Jag räcker ofta tungan ut
och smakar några droppar
Nej regn efter älskogs slut
kan svalka heta kroppar

Så gråt ej dagar sol går i stå
och himlen öppnas för blött
spring ut i sommarn och kanske just då
blir den vackraste stunden du mött.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-29 12:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP