Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halv.




Nej det är bara skogen som hör trumman och sången

jag har inte lånat bort jojken ännu.

Själv trevar jag försiktigt bland förfäder.


För hur inom kan jag färdas och hur ska jag bringa

Låneorden från den som befinner sig utanför

men ändå inom?




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-01 22:35



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Det eviga sökandet efter rötternas yttersta spetsar.
Applåder!
Calle
2010-07-03

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Elegant och med finess. Gillar starkt. =)
2010-07-02

  Peter Matsa
Så fint uttryckt.
2010-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP