Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Här på Kävesta är det just så. Alla träd är kala och kalla utom ett: äppelträdet framför åkern. Det ser ut som julkulor upphängda i förtid!


Höstlöv har fallit, äpplen hänger kvar

Höstlöv har fallit
men äpplen hänger kvar
livet bär fortfarande frukt i stormen

Motigt bugar träden
inför stormen
Att avstå är
att knyta
knuten
hårdare
kring
Den vackraste grenen

Knotigt, brunt och ärrat
reser sig stammen
igen
efter 40 minuter storm

Slutligen har livet
börjat ta form






Fri vers av waileth
Läst 485 gånger
Publicerad 2005-11-16 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

waileth
waileth