Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm o fantasi någonstans i gränslandet mellan sömn och vakenhet- verklighet.


Somnar lätt


Somnar lätt
med ljuden tätt-
intill örat och hörselgången

där Du vandrar

knappt hörbart men ändå

Du viskar
och jag
somnar så lätt




Fri vers av waileth
Läst 481 gånger
Publicerad 2005-11-16 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

waileth
waileth