Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...som aldrig ger vika...


Min klippa






Vågors klippa

Skär mig ej


Hav så nära

Bär ej mig


Omslut tanken

Som tog slut


Och nakna stormar

Som vill ut


Luta marken

Möt min famn


Möt min trevnad

Nå mitt namn...




Bunden vers (Rim) av Jazz-75
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-02 16:48



Bookmark and Share


  HQ
Texten är som en våg som stilla omsluter mitt sinne.
Vackert!
2010-07-25

  Knickedick
"Nå mitt namn"
Hoppas att det nåddes, för denna dikten var stilren och vacker
2010-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75