Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pour Mathieu, le sauvage...




les mouettes

 

tu parlais toujours aux mouettes

comme s'ils pouvaient comprendre

 

l'autre jour je les ai vu voler

juste à l'autre côté de la jetté

et ca m'a fait penser à toi

 

pas parce-que je le voulais

 

mais malgré moi

 

tu comprends?

 

 

 

(du talade alltid till måsarna

som om de skulle kunna förstå

 

häromdagen såg jag dem flyga

på andra sidan piren

och det fick mig att tänka på dig

 

inte för att jag ville

 

utan mot min vilja

 

förstår du?)

 

 




Fri vers av asplausibelt
Läst 239 gånger
Publicerad 2010-07-04 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

asplausibelt
asplausibelt

Mina favoriter
andas
Uppoffring
jorden röd