Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med steg korta.



Handräck mig lånet av tid

-det är så förment att fråga själv.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-05 16:21



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
En liten pärla. =)
2010-07-06

    Max Poisé
haha...ja i mikrostressens samhälle är tid det enda vi inte kan hamstra...
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP