Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla som sätter sina spår


Panikångest


Att fångas i andras klor

passivt känna

bakbundna armar

tappa luften

känna stickningarna i tinningarna

sakta känna att luften tar slut

kallsvetten pärlas tinningarna

hjärtslagen hörs högt

reser dig för att gå


du vaknar

liggandes på golvet

undrar vad som hänt.


Ett senario som kan drabba de flesta.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 504 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-07-06 17:23



Bookmark and Share


  Miss Mod
Helt sant, sätter sina spår.
2010-07-11

    ej medlem längre
Starkt beskriver du denna hemska demon som besöker en del av oss tyvärr.
2010-07-10

  Suzy med punkterna
Starkt beskrivet vännen min
2010-07-08

  Jasmine_S
Jag har också varit där, för inte så länge sedan, det är fruktansvärt hemskt.
Riktigt bra beskrivet på något så svårt. Jag kände paniken i texten. Underbart starkt!
2010-07-07

    ej medlem längre
Det är en otroligt jobbig upplevelse som jag vet många har drabbats av!

Nog svårt att förstå för den som inte varit med om det ...


Hälsn. Ann
2010-07-06

  Skymning Blå VIP
Känslan har du fångat bra och sanningen är påträngande. Han som bor i de svarta salarna skrattar gott åt oss när vi inte orka vara.
AE
2010-07-06

  Bibbi VIP
Jag var där för fjorton år sedan och vet precis hur det är.

Applåd för denna så träffande beskrivning.
2010-07-06
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld