Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma. En sommarhälsning!

Här smyger vind kring sommar
och fälten fylls av ljus
Här spretar barnens bara tår
av skratt i vårt hus
Här har vi liv och mening
och kärlek till varann
här bygger vi vår framtid
och lycka viss och sann.

Önskar alla här en bra sommar, är inte inne och skriver så ofta, annat står på agendan!
Kram till alla!




Fri vers av Yrre VIP
Läst 725 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-07 10:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En väldigt fin hälsning!
2010-07-08

    ej medlem längre
vacker och synnerligen klok sommarhälsning! ha det bara så bäst!
2010-07-07

  © anakreon VIP
Kram, tack och tack detsamma!
Calle
2010-07-07

  van Couver
Trevlig Sommar!
2010-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP