Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så ser jag.



Att bära men veta

att mista


Borde ändå vara det

Som får moln att regna och

dagar bli till sista

Dig bär jag

att lämna åter

Det är därför molnen gråter.

Dig bär jag hemligen

till sista slag


och

Dig i hjärtat rista.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-08 18:09



Bookmark and Share


    Max Poisé
har sagt det tidigare idag med en kommentar, och finner samma ord igen

: Rent och skört!
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP