Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bruten och rest.




Det är hur orden samlas

och saknas.

Som

Ett stycke ved, välväxt men aldrig
huggen.

Så många har dansat där men

aldrig sjöng meningarna.

Vildväxt över tiljor och

dragspelet vilar stilla.

Sjön breder näckrosor-

Jag har en.

I min damm.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 261 gånger
Publicerad 2010-07-08 22:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En stilla och skön sommarkänsla.
Bruten och rest har jag blivit. Många gånger...
2010-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP