Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så. (jag lämnar dig åter)



Jag hade dig som en onåbar innerficka av en längtan

Jag har lagt dig att vila stilla.

Berusat tanken och lämnat dig åter.

Jag har hållit vind i dig nära.

Den har mojnat nu.

Jag ser dig lyfta som änglars vingar och


evig.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-08 22:52



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt.
2010-09-20

  aol
mäktigt vackert vännen
2010-08-05

    ej medlem längre
Mycket bra! Titeln är träffande liksom resten av dikten.
2010-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP