Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar senkväll.




Därvid darrande ljus och

jag har en gammal kofta.

Mörkt blir det inte ännu men
dimmor smyger.

Doften lägger sig som en värmande filt över
bortglömda flimmerhår

Trodde jag mist nattlig sommar men,

den här nu.

Morkullan har sträckt i kväll och
skogsduvan kuttrar.

Jag har följt spår ikväll och insett
att ladan faller nästa storm.

Jag faller inte för det är vi och

jag har insett det nu.

Till detta skjuts inga raketer.

De fyller mig överallt ändå.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-09 23:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP