Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej jag faller inte mera. alls.


Nödmekanismer utlösta (i sammanhang.)



Jag har stått i butikernas omklädningsrum och

speglat mina baksidor.
upplevelsen har varit odelat oangenäm,
ungefär som att hoppa från ett flygplan och
veta redan innan att utlösningsmekanismen är
dömd att fallera

Som andra utlösningar, fåfängda
efterlängtade och överskattade.

Som mest ramlar man platt på rygg och har utökad hjärtverksamhet.

kanske överlever man, det kan vara svårt att avgöra.

Men om jag hoppar har jag i alla fall
sett himlar ovanför.

I provhytternas vulgära speglingar har man hänget gratis.
hjärtat bultar som mest upproriskt och faller jag är det
med grace.



I alla stunder ställer jag mig upp.

Det gör vi som räknat tusendelar till landning.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-10 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP