Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan.



Brudbrödet blommar nu, och Valerianan

Minns du Angelican Frida och fången av det.


Din rabatt är vildvuxen, som du.


Om jag visste åt vilket vädersträck

jag ska sända dofterna vore

jag mycket starkare och du

rikare.

Har ett återhållen längtan då jag talar med dig.
Så att du inte ska komma tillbaka.

Du ska vara där du är stark och lycklig

Vildblomstern min.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-11 18:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En del människor har aldrig tillbringat en sommar i varken Boston eller på landet i Vetlanda, men kärlek har de burit på i livet och det är ju också det som räknas.
2010-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP