Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppbruten.



Det var dagar.

Glödheta soltimmar och regn utan droppar.

En väntande öken över de gråa stadshusen.

Även de längtade mildhet i tonen,

inte bara ett vanvettigt varande.

Hon hade stillsamma timmar i bagaget, trista

stunder som på något sätt mildrade.

Vi har ju alla väntat mjuklandning inför det nya

små små stunder av vila.

Det vänder alltid vindar, avsägandet.

Brutna grenar viker också av åt annat håll,

som ett adjö till vanda vikar.

Det tar kraft nya hav,


och mod.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-11 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP