Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen.



Jag bryter ljuset.

Bilderna färdas genom och
det intagna kan aldrig bli fritt igen.

Var och en har sitt flöde.

Belysning gör det mer eller mindre bara,

Som en gammal remsa i digitalverson.

Men resten stannar och bilder byts mot tankar och ord.

Det är då jag kan måla dem igen, och se dem.




utan att titta.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-15 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP