Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återresa. Bara vilja.





Hur det faller sig, som snö en midsommarafton.
Det har ju aldrig burit mycket frukt, någonsin.

Om man letat i gömmor genom vindlande tröst, hur har man då gråtit?

Jag har brukat hålla ansiktet som högst när
det regnat och jag gör det än.

Mina aftnar är som andras.

Det är där jag vänder som sagorna kommer
mot mörker till vintersolstånd.

Där har jag dansat som förut,
Man gör det så bra där allting stannat och
fasorna kuttrar på avstånd

Jag har punkterna mellan rummen och du är
dit jag kommer tillbaka.

Alltid. Tillbaka.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-15 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP