Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar nöje, Haiku


Bördad multnad är

passagen dit längtor finns

Ålande mask träs




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-15 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP