Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där sol om dag. (kärlek)



Du beskriver ytterligheter

när du talar om

att man älskar, det mesta och
vilda.

Kan orkaner ens vilja tävla om
det högsta och det

starkaste.

Och hur kan allt rymmas

i en sån liten som






Jag?





Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-17 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP