" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hela sången hittar du i "Morgontrollets amnesi och framtid"




Efter att ha läst ett antal feta dikter...

(utdrag ur en sångtext till "Rumba i Engelska parken")

- - -

Så kan det gå när man faller ur ramen
då väntar inte gemensamhetskramen
blir du för tunn eller tjock, kära damen
stötes du bort, då väntar blott gamen...

du får ej ändra på urtraditionen
modifiera den urgamla tonen
och är du troll ska du va' som från början
gilla att tumla runt uti sörjan...

- - -







Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 949 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-17 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP