Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lejdare.



Nej, vad är vila?

Sista timmar innan ögon bryts för det onämnbara eller

sista ljudet av röster innan ögon sluts eller

bara en hundradel
av stillhet

Som jag har vila där kväll famnar natt och

ljuden stannar kring små, små

mellanspel

av liv

Ljudlöst har allt kommit oss
nära och jag har asfalt under mina fötter och gräs för

stilla dansas kring ängar

och ängarna andas. mycket sakta.

Man gör så där änglar syns.





Och jag har inte långt till båthamnar och
jag har inte svårt att nå dem.


Det är bara stormögat som fattas.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-17 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP