Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kvällning andas.






Om hur somt finner

innerlig dagbräck

Visst brinner

för tid

emellan.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 226 gånger
Publicerad 2010-07-17 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP