Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hela tre år sedan, och livet vandrar vitt.


Den allra första här! När modet lämnar. 20061006

Dikt
Om modet att faktiskt stanna kvar.




Vet inte riktigt när det hände
det var nog för väldigt lände sen
när vet man om livet vände
och det som kom blev sen?

Kände andetagen tynga
som mest i skydd av dig
benen blev så svaga
när modet lämnat mig

Lustigt att med självinsikt
förlora nåbarhet
just då kunde jag gömma mig
djupare än det

Så helt stilla befann jag mig på färd
livsbejakar, rämnar
jag blir fri från dig
när modet lämnar




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-17 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP