Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och en dag vandrar.

Man har vaknandet så oländigt till lång bakom alla drömmar.

När solens högsta är man vid kväll.Ibland kommer jag dofter nära och minns dem.

Men mest var allt i går. Min morgons sista. Häromdagen bläddrade jag bilderna och jag kände hud mot hud. som så det vill sig i bland kanske inte så ofta. Men var tog den vägen och hur landar den i mig?




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-18 10:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP