Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

j




i solen

händerna dit kroppen vill
det ena benet från det andra
kärv mot tungan som
slånbären som frosten
snart ska bita

nöt ut min hud med dina svala
fingrar en körsbärskärna under
tungan du vet väl vad som händer
om man sväljer så du
spottar ut den studsar hårt

mot asfalten den varma
luften fäster inte blicken
saliv i din mungipa glittrar
i solen du
sitter på trappan och

vecklar ut mina krumma fingrar
mina krokar mina fiskben mina
ögon av grön jade
jag är någonting annat det
sitter i och bleknar inte bort

i solen vill du ha mig så
pannan blank ögonen små
som svarta stenar vi
spottar körsbärskärnor de ska
gro som våra svek jag ska

vårda dem ömt veckla ut
mina händer för dem öppna upp
handflatorna mot himlen mot dig där
du sitter med tänderna och kärnorna
på trappan i solen




Fri vers av smuts
Läst 509 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-22 00:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
wow
2010-07-26
  > Nästa text
< Föregående

smuts