Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

just-hur

vattenstrålen vass som en tunga
jag ser spegelbilden av
kroppen i kromet och          
lätet av min kropp som
gnids mot emaljen
när mina ben rycker sig
i spasmer
det finns ingen mjölk
det finns inget bröd
det finns ingen pasta
det finns två potatisar
det finns inga ägg
det finns ingen mjölk
det finns två potatisar
det finns ingen mjölk
det finns mjöl
det finns ingen jäst
ingen olja
det finns inget salt
till att baka brödet
det finns två potatisar
en att äta
en att spara
jag ser någon som är fin på bussen
jag ser någon som är fin på tåget
jag ser någon som är fin i din klass
du säger någon är fin i din klass
jag undrar hur fin
du svarar inte hur fin
jag undrar just-hur-fin
du svarar inte hur fin
jag undrar finare än mig
jag ser någon som är fin i affären
jag ser att dina ögon ser på henne
jag ser någon som är fin på gatan
jag ser att dina ögon ser på henne
jag undrar hur fin
du säger inte hur fin
jag undrar just-hur-fin
du svarar inte hur fin
det finns ingen mjölk
det finns inget mjöl
det finns två potatisar
en att äta och en att spara
jag vet inte hur en flicka ska vara
jag vet inte mascara inte skugga
inte rouge och glans och kräm
jag vet inte nagellack
väteperoxid
jag lägger mig naken på sängen
du lutar dig över mig
jag ligger med ryggen bort
du trycker dig intill
när du får orgasm rinner det ned i ljumsken
du frågar om det är mina eller dina vätskor
jag tänker på hur dum du är
jag svarar dina-mina

 




Fri vers av smuts
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-07 13:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
åh så bra
2012-03-25
  > Nästa text
< Föregående

smuts