Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brända eldar och morgon väntar.











Brist mig en timme
kanske en minut


av längtan
Så jag saknar.

En kopp kaffe, en pratstund
därsom vi vaknar.


Håll mig i träda
jag blommar helst


Då du kommer här förbi
du är ankrad i mitt hjärta

och så ska det förbli.


Hör kråkan skriar och skatan
med bon fulla av guld
där vilar inga ledsamheter
där finns ingen skuld.

Bryt dagar och tid och varsamt nära
jag är skygg över dygn som går




men älska dig är allt jag gör
jag älskar allt jag förmår




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-24 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP