Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Elegi (Kärlek i sensommar skrud.)




Jag har morgonen vaknad
det är dis över dansande äng
Vindarna leker och kylan smyger
men det är varmt här i vår säng.


Hur hjärtan håller drömmar och tro
som lekande dimma över vatten
hur du kan hålla mig nära intill
genom långa kalla natten.

Jag är inte lika färggrann som förr
min kropp är ett sensommar strå
men fortfarande är jag din att röra
och vilsam att titta på.

Vi vaknar och dagen leker vårt
och solar de stiger högt
fortfarande är du den jag älskar mest av allt
den vackraste man jag nånsin mött.






Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-24 22:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Även sensommaren har sin tjusning.
2010-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP