Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somt skrivs på Poeter.

Här har läget samlat vi som mötts här i natt
och meningar och ord är sagda
punkterna punkterade
och komman tillrättalagda

Vi har ordat vårt innersta och vår
galna fantasi
vi har målat det som är ensligt och
det som kanhända är vi.

Vi har eldat och sprungit och
dansade svinnande sommar
vi har bäddat ned varandra och sjungt sagor
tills dess att vi somnar.

Vi har läst varandra och vi har empati som målas klart
vi har snigelpåfundigheter
och motorcyklar i fart

Vi har sorg.

Och vi har kärlek som målas vitt och brett
och vi har ängslan över om någon
möjligtvis har sett

De orden vi lämnade ut
som en förlängning på vår kropp
och det vi aldrig säger någon
och det vi skriver med det allra största hopp

Och du har läst oss, gett en applåd eller två
kanske kommenterat
gett oss nått att hoppas på att

mina ord har blivit sedda
nån har läst det som är jag och kanske kanske kan jag hoppas
nån förstår mig en dag eller

kanske bara minns de ord jag satte på pränt
och för några kanske det var


det största som någonsin hänt!




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-07-24 22:52



Bookmark and Share


  yta
Väldigt bra beskrivet
2010-07-27

  Skymning Blå VIP
Bra beskrivet och rätt känsla för oss som våga se inåt, se andra och skriver om svart och vit av olika anledningar
Bokmärke
AE
2010-07-25

  Ulf D VIP
Det här tål att upprepas, så sant, ljudliga applåder med stamp i golvet!
2010-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP