Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Två hundar, varav en min egen, bet ihjäl mina linderödsgrisar ikväll.


Alltid åter morgon.

Ligg här vid sida
torka förtviveltår
livet samlas falla
vi gör så gott det går

Somt mister livet
andra ges i pant
vi älskar inte mindre
ej bara likadant

ledsnas inte mer mitt hjärta
livet kommer livet går
Men sakna ska jag mina grisar
Greta Garbo och Marilyn Monroe.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-25 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP