Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen efter.



Det är lite tomt
och livet känns lite ledset, ute är
grått och det ska regna hela dan
man går lite håglöst och blundar bort
bilder av det värsta som vi sett
ikväll blir det bio inne i stan

Det kanske är fånigt och för en del
kanske dumt men när vi väl älskar
älskar vi aldrig ljumt och fast våra grisar
bara funnits litegrann, speglade de drömmar
som vi fann och alla barnens sommarlov blev
till inget bra att komma ihåg.

Och hunden hon tassar ser bekymrad ut och
jag svär på att hon inte heller ville detta slut
för henne blev leken allt för allvarsam
och jag tror att hon ångrar sig lite grann
Vi ska gå hon och jag på promenad
och vända i livet ännu ett blad

Och vi andra har lärt oss det som man
alltid lär och som är en del av livet
vi lever här att död finns kring hörnen
hur tryggt allt ser ut
får allt ett slut.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-26 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP