Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brynet



Det lutar sol

Över din blick

Ögonbryn har ingen skugga


Men dina tankar desto fler


Var tog de slut

De vackra



Som så lätt tog form

men så plötsligt dog bort




Som du klädde mig i...



Klädde på Klädde av


Runt varje naken tanke finns jag nu





Är du redo?















Fri vers (Fri form) av Jazz-75
Läst 492 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-06 14:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bravo.
2010-08-24

  blaite
Så bra att man blir lite lack att inte fler sett det
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Jazz-75
Jazz-75