Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Land.



Ibland
sliter det tag i mig.

mina tankar som någon annans

som naken i mörk skog men
ljus där inne.

Tudelad mot mitt jag i
timmar

Du har en av mig

den andra dansar hemligen.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-28 13:51



Bookmark and Share


  Stefan Höglund
En härlig kort dikt med ett underbart slut" du har en av mig denandra dansar i hemlighet".
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP