Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där vid (som försvinnande)




Hur drar dimmorna
och hur sjunger de

Man hör dem sällan i stadsmiljö och de syns aldrig mellan
gatorna och affärsstråken.

Jag hade satt mig till vila, vid en parkbänk nära älven.
Jag såg dem smyga försynt.

Jag blev inte rädd för de stora skratten och de yviga gesterna
jag berusades inte av kyssarna i bänken bakom.

jag vandrade vid.

Man kan göra det i tankarna om det vill sig så.




Och som jag sjöng.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-28 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP