Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rågång



Öppnande.

med ögat stängt och himmel blå.

Ett vidrörande.

Som ett försiktigt ja.

Förflutet som en älvsbredd och
steg, försiktigt över.

Jag har gjort det nu.

milstolparna är förlagda i grå dag.

Jag är en förstuga, ett plats att ställa stövlarna på
att hänga av sig sin jacka.

Jag har inte ännu följt dig






in.

men jag är barfotad.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-07-28 21:06



Bookmark and Share


  Ulf D VIP
Mellan rubriken och slutordet en fin promenad, och cirkeln är sluten.
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP