Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänkte bara..




Norrland Guld

behöver inte var Hjortron

eller öl.

Det kan vara jag.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-07-28 21:48



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Sant.

Det kan också vara något man vaskar fram ur Piteälven.
2010-07-28

  Carola Bouvin
Eller jag ;)
2010-07-28

  Larz Gustafsson VIP
Det ÄR du.
2010-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP