Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gömd



Det är just ännu,, bara gråmjölk som kärnas över åkrar.

Jag har sett den ljusa och grädden som smörats
aldrig nu
och här

Om jag ser emellan så ser jag ingenting alls

så är det i skogar med sommarljus

Jag vilar däri.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-07-28 22:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP