Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hår var mörkt en gång, nu är det grått.



Kan man vara en naken oskuld en som aldrig talat
bara vilat eftersom

För hur hinner himlar ifatt och hur
skakar man tvivlen

och

hur


faller de till marken

oskuldsfulla?

Jag vet att mina frågor är stora och ogripbara.

Men jag hittar dem på marken där jag går



orörda.

Du vet att jag ibland springer framför och att
jag ibland inte säger någonting att

jag är mil bort med ögon

bruna.

De blir sådana av för mycket syn

och hjärtat

Du håller min handled ibland för att känna att det slår
som det ska

men jag är aldrig

i takt,

bara strilande som
stilla

regn.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-28 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP