Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

30:1 (dyft)


jag har viskat min själ i natt
talat med dem som är de döda

jag kryper ihop när det är kallt
bäddar om med fostervatten och frågar rätt ut
när det är dags att födas




Fri vers av Lili Samuelsson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-07-30 05:07



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
tack melona, jag kapar
2010-08-05

  Stefan Viljehammar
Skönt varm dikt.
2010-07-30

    Melona
jag får edith södergranvibbar av den här dikten. måste säga att det är en ovanligt mjuk lili samuelsson att läsa, roligt att se nya sidor hos dig, som poet, även om jag vet att du är mjuk som persika, hursom, jag njuter stort av dina ord, det lågmält viskande. men som jag är nu, så läser jag inte det sista ordet,
dikten blir större för mig utan det.

"jag kryper ihop när det är kallt
bäddar om med fostervatten och frågar rätt ut
när det är dags att födas"

- mucho bien!
2010-07-30

  /Isabel
Riktigt riktigt bra!
Bara så.
2010-07-30

  Gunnar Hilén VIP
fin rätt igenom med sista rad som naturlig höjdpunkt !
2010-07-30

    ej medlem längre
lysande bra!
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Lili Samuelsson
Lili Samuelsson VIP