Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
återpub. för dig selma. och ditt gömda, vackra hår. men mest för mig.


insha`allah





när snön tar över
gultorkade fält
och gräset kuvar sig
invid vindpinade vägskäl
av rödfärgat grus.
när en slöja dras hårdare
kring en tanke.
då ligger gudars boning lite längre bort.




fingrar som krampar kring tyg
liggandes vatten i rörelse
, om och om igen
tycks byta färg
även sedan blodet kommit åter.
nötta tyger där
får mer kärlek än levandes liv
annorstädes-




barnamun kring fruset bröst
vårtgård, oändlig källa
tills grödor drunknar bort igen.










det finns en verklighet någonstans
bortom kartbild.















Fri vers av lyckeli
Läst 640 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-07-30 18:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fantastiskt.
2010-08-01

  Yrre VIP
Som en käftsmäll. Otroligt bra!
2010-07-30
  > Nästa text
< Föregående

lyckeli
lyckeli