Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begrundan



Det är vind i träden.

som bladen sträcker och andas!

Nyss fuktade av livet själv är de
gröna som aldrig förr.

En gång sprang jag yster närhelst vinden lekte
som en nyfödd fölunge genom skog och över äng.

Nu förtiden låter jag vindar leka mitt hår och
famnar mitt lugn i allt det vilda.


Jag vet att jag inte är gammal men jag

antar att sinnerna ser inuti

Däri springer jag än.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-07-30 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP