Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jamen ord! (det är riktade ord genom livet)



Det är riktade ord genom livet
anekdoter om stort och om smått
Historier om allt det vackra
och andra om snuskigt och rått

Ord att ivras till och bubbla
en del färdas flaskor och hav
Andra att kasta hårt
vänliga att bilda nav

Vi är ordbyggda för hon sa ja
och han inte nej
Och ibland alla vackra saker du först fick höra
fanns förmodligen ett hej

Utan ord fanns inte denna sida
och jag vore inte hel
för ord är mycket viktigt i livet
har hos mig en stor stor del

Vi skriver med rim och fason
limerick, Haiku, och tanka
och annat utan riktning alls
som att smågå och stilla vanka

Men orden står alltid fast
tecknade, skrivna och sagda
dessa riktar jag till dig
som det första ovansagda.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-01 19:21



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Härlig poesi om poesi extra ros till :

Utan ord fanns inte denna sida
och jag vore inte hel
för ord är mycket viktigt i livet
har hos mig en stor stor del

för du omtalar vikten av det viktigaste ting så himla fint!!
2010-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP