Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en daggkåpa.



Det hörs visor när daggdroppar formas

som små små tun avgränsade av myrmark också
sjunger.

Jag tror att det kan vara älvor

eller kanske är det bara något jag hör


För att jag älskar så.





Fri vers av Yrre VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-03 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP