Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt ut.



Det är helt galet men

det är så härligt med riktigt rangliga broar

Hur ska man annars våga falla

och våga flyga?




Fri vers av Yrre VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-03 16:20



Bookmark and Share


  ©Anniz
Faktiskt väldigt sant, även om jah e höjdrädd så får du mig att se de som härligt <3
2010-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP