Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad väver livet (om inte vi)




Du väver mitt hår och trasslar

in kyssarna

varptråden drog du ur minnerna av

det som är du och jag

vi slog slag efter och årstider växlade i färger

Vi brann som lapptäcken ihopsydda

vi drömde alla drömmar och vi levde en
del av dem men nu..


Jag har läst alla dagarna och vi har
vandrat tidevarven

Vi har växlande flugit i motvind
och vi

har landat i famnen på varandra

Våra bon har vi tätat med skuggor, de
duger inget annat till

varannan mörk, varannan ljus.

Vi varvar årstiderna som färger och vi nöter varandra

Idag snurrade vi trådarna och band varandra

mer samman

år kan göra det.









Fri vers av Yrre VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-04 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP