Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som stormar.






Om fria själar flög
och jag kunde flyga där
så skulle mycken sorg förfalla
då jag inte vore här.

Jag skulle vara en sådan som
lös i kapp med stjärnor
en sådan som seglade i vindar
och gladdes åt alla tärnor

Jag skulle äta morgonmolnen
som en stökig frukost ibland himlar
jag skulle vara den som
vred drömmars virvlar

Jag skulle ploga vintergatans väg
och boka hotelrum åt dig
dit du kunde vila
om du följde mig

Vi skulle hälsa på sankte pär och
hitta andra portar än hans
vi skulle plocka alla stjärnfall
alla som någonsin fanns

Men jag är ingen själ med vingar
ändå hittar dina fötter mina spår
och för det ska jag älska dig
allt som någonsin går.




Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-05 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP