Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsdissektion

När till och med katten är väderleksdeppig
och ensamheten helt dig uppslukar
du sitter med minnen som bara gör ont

Du försöker att minnas det ljusa du haft
du ler litegrann och tänker på lyckan
men sedan kommer den tröstlösa gråten

Du provar istället med elaka tankar
och minns alla misstag och hjärtlösa gräl
i bittraste tider av dåliga villkor

Visst var det också en del av vårt samliv
Du finner en mängd av misstag och fel
fast ändå du gråter så tröstlös i saknad

För egentligen handlar det bara om kärlek
och inte ett dugg om bra eller dåligt
Den kärlek du gav mig som aldrig kan dö




Fri vers av Cinemiracle
Läst 285 gånger
Publicerad 2005-11-20 12:40



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
en sån vacker kärleksdikt! Du tar fram det väsentliga, vad det handlar om, på djupet under "vågorna" Och att kärleken aldrig dör.
2005-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle